Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nero a metà

Tv-serie, 2018
Nero a metà
Een ervaren inspecteur moet zijn eigen vooroordelen en verleden onder ogen zien als hij samen met een veelbelovend groentje een reeks moorden in Rome onderzoekt.
De tv-serie Nero a metà is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Spannend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Nero a metà op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Inspector Carlo Guerrieri, a veteran police officer from Rome, finds himself partnered with a rookie who was born in Ivory Coast but raised in the capital.

Acteurs in Nero a metà

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels;Spaans (Spanje);Duits;Italiaans - Audiodescriptie;Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Frans;Italiaans;Nederlands;Duits

Meer zoals Nero a metà

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Can I Tell You A Secret?
Het leven van drie vrouwen verandert voorgoed wanneer een stalker hun socialmedia-accounts hackt. En zij zijn slechts een fractie van zijn vele slachtoffers.
The Vince Staples Show
De rapper en acteur Vince Staples, die enigszins beroemd en rijk is, staat voor de uitdagingen en verrassingen van het dagelijks leven in zijn woonplaats The Beach.
Little Nicholas: Life of a Scoundrel
Als tiener bewoog Kleine Nicolás zich tussen politici, miljonairs en zelfs leden van de koninklijke familie. Deze docu bevat opnieuw cruciale getuigenissen over deze zaak.
House of Ninjas
Een disfunctioneel gezin dat ooit een geducht ninjabestaan leidde, moet jaren later opnieuw schimmige missies ondernemen om een reeks dreigingen af te wenden.
A Killer Paradox
Als een gewone jongeman per ongeluk iemand vermoordt, volgen er meer moorden en raakt hij verstrikt in een eindeloos kat-en-muisspel met een sluwe rechercheur.