Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nero a metà

Tv-serie, 2018
Nero a metà
Een ervaren inspecteur moet zijn eigen vooroordelen en verleden onder ogen zien als hij samen met een veelbelovend groentje een reeks moorden in Rome onderzoekt.
De tv-serie Nero a metà is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Spannend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Nero a metà op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Inspector Carlo Guerrieri, a veteran police officer from Rome, finds himself partnered with a rookie who was born in Ivory Coast but raised in the capital.

Acteurs in Nero a metà

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels;Spaans (Spanje);Duits;Italiaans - Audiodescriptie;Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Frans;Italiaans;Nederlands;Duits

Meer zoals Nero a metà

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Typewriter
Drie vrienden uit Goa gaan in een oude villa op zoek naar spoken, maar wanneer er een nieuw gezin intrekt, komt een geheim op een bloedstollende manier aan het licht.
Designated Survivor: 60 Days
Na een catastrofale aanval op de Nationale Vergadering moet minister van Milieubeheer Park Mu-jin een manier vinden om Korea door de ontstane chaos te loodsen.
The Last Czars
Tijdens de sociale onrust in Rusland begin 20e eeuw verzet tsaar Nicolaas II zich tegen alle verandering, wat leidt tot een revolutie en het einde van een dynastie.
Family Business
Als een onsuccesvolle ondernemer ontdekt dat Frankrijk wiet gaat legaliseren, gaat hij samen met zijn familie aan de slag om zijn slagerij om te toveren tot coffeeshop.
Exhibit A
Deze waargebeurde misdaadserie laat zien hoe onschuldige mensen zijn veroordeeld met behulp van dubieuze forensische technieken en middelen als contact-DNA en lijkhonden.