Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pottersville

Film, 2017, 85 minuten
Pottersville
Een dronken man in een gorillapak wordt aangezien voor Bigfoot. Dit brengt volop media-aandacht en toeristen met geld naar zijn noodlijdende stadje.
De film Pottersville is uitgebracht in 2017 en duurt 85 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pottersville op Moviemeter

Score: 2,25 van de 5

Maynard is een geliefde lokale winkeleigenaar. Wanneer hij op een dag beschonken door de stad loopt in een gorillakostuum wordt hij aangezien voor de legendarische Bigfoot. De bezienswaardigheid zorgt voor een internationaal mediaspektakel en inkomsten van toeristen voor het eenvoudige Amerikaanse stadje dat moeilijke tijden doormaakt.

Pottersville op IMDB

Score: 5 van de 10

The plot centers on Maynard (Shannon), a beloved local businessman who is mistaken for the legendary Bigfoot during an inebriated romp through town in a makeshift gorilla costume. The ...

Acteurs in Pottersville

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Spaans;Duits;Engels
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Pottersville

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby is terug met haar tweede special. Ze duikt diep in de complexiteit van populariteit, identiteit en haar wonderlijkste ontmoeting in het hondenpark.
Patton Oswalt: I Love Everything
Hij ziet Abraham. Vindt een nieuwe liefde. Koopt een huis. Verkeert in doodsangst in Denny's. Het leven komt hard binnen bij Patton Oswalt in deze stand-upspecial.