Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pottersville

Film, 2017, 85 minuten
Pottersville
Een dronken man in een gorillapak wordt aangezien voor Bigfoot. Dit brengt volop media-aandacht en toeristen met geld naar zijn noodlijdende stadje.
De film Pottersville is uitgebracht in 2017 en duurt 85 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pottersville op Moviemeter

Score: 2,25 van de 5

Maynard is een geliefde lokale winkeleigenaar. Wanneer hij op een dag beschonken door de stad loopt in een gorillakostuum wordt hij aangezien voor de legendarische Bigfoot. De bezienswaardigheid zorgt voor een internationaal mediaspektakel en inkomsten van toeristen voor het eenvoudige Amerikaanse stadje dat moeilijke tijden doormaakt.

Pottersville op IMDB

Score: 5 van de 10

The plot centers on Maynard (Shannon), a beloved local businessman who is mistaken for the legendary Bigfoot during an inebriated romp through town in a makeshift gorilla costume. The ...

Acteurs in Pottersville

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Spaans;Duits;Engels
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Pottersville

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.