Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pottersville

Film, 2017, 85 minuten
Pottersville
Een dronken man in een gorillapak wordt aangezien voor Bigfoot. Dit brengt volop media-aandacht en toeristen met geld naar zijn noodlijdende stadje.
De film Pottersville is uitgebracht in 2017 en duurt 85 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pottersville op Moviemeter

Score: 2,25 van de 5

Maynard is een geliefde lokale winkeleigenaar. Wanneer hij op een dag beschonken door de stad loopt in een gorillakostuum wordt hij aangezien voor de legendarische Bigfoot. De bezienswaardigheid zorgt voor een internationaal mediaspektakel en inkomsten van toeristen voor het eenvoudige Amerikaanse stadje dat moeilijke tijden doormaakt.

Pottersville op IMDB

Score: 5 van de 10

The plot centers on Maynard (Shannon), a beloved local businessman who is mistaken for the legendary Bigfoot during an inebriated romp through town in a makeshift gorilla costume. The ...

Acteurs in Pottersville

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Spaans;Duits;Engels
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Pottersville

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Goodbye
Nadat een moeder plots is overleden, vloeien chaos en verdriet samen als vier volwassen broers en zussen terugkeren naar het huis van hun traditiegetrouwe vader voor de begrafenis.
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.
The Secret Life of My Secretary
Als een telecomdirecteur gezichtsblind wordt, verwart hij zijn secretaresse met een rijke erfgename en laat zij de situatie uit de hand lopen.
Family Weekend
Als een rijke vader zich verlooft met een jongere vrouw, zien zijn drie kinderen hun erfenis uit hun handen glippen. Ze ondernemen hilarische stappen om een huwelijk te voorkomen.
À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.