Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pottersville

Film, 2017, 85 minuten
Pottersville
Een dronken man in een gorillapak wordt aangezien voor Bigfoot. Dit brengt volop media-aandacht en toeristen met geld naar zijn noodlijdende stadje.
De film Pottersville is uitgebracht in 2017 en duurt 85 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pottersville op Moviemeter

Score: 2,25 van de 5

Maynard is een geliefde lokale winkeleigenaar. Wanneer hij op een dag beschonken door de stad loopt in een gorillakostuum wordt hij aangezien voor de legendarische Bigfoot. De bezienswaardigheid zorgt voor een internationaal mediaspektakel en inkomsten van toeristen voor het eenvoudige Amerikaanse stadje dat moeilijke tijden doormaakt.

Pottersville op IMDB

Score: 5 van de 10

The plot centers on Maynard (Shannon), a beloved local businessman who is mistaken for the legendary Bigfoot during an inebriated romp through town in a makeshift gorilla costume. The ...

Acteurs in Pottersville

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Spaans;Duits;Engels
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Pottersville

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Comedy Chaos
Een onfortuinlijke man wordt bij zijn eigen bedrijf ontslagen en moet zijn broze huwelijk en zijn slecht lopende comedyclub zien te redden.
The Vince Staples Show
De rapper en acteur Vince Staples, die enigszins beroemd en rijk is, staat voor de uitdagingen en verrassingen van het dagelijks leven in zijn woonplaats The Beach.
Ready, Set, Love
In een wereld waar de mannelijke bevolking afneemt, besluit een vrouw deel te nemen aan een door de overheid gesponsorde datingwedstrijd.
The Heartbreak Agency
Wanneer een sceptische journalist met tegenzin deelneemt aan liefdesverdriettherapie voor een artikel, opent hij uiteindelijk zijn hart voor zijn charmante therapeut.
Players
Een New Yorkse sportjournaliste heeft een draaiboek vol versiertrucs, maar valt onverwachts voor een fling. Kan ze alleen op de korte baan spelen of houdt ze het nu langer vol?