Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Promakhos

The First Line
Film, 2014, 86 minuten
Promakhos
Twee vastbesloten Atheense advocaten dagen het British Museum voor de rechter om de Parthenonsculpturen terug naar Griekenland te krijgen.
De film Promakhos is uitgebracht in 2014 en duurt 86 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Promakhos op Moviemeter

Andreas is een advocaat die gedwongen werd zijn vaderland Griekenland te verlaten als kind, maar nu keert hij terug op uitnodiging van de directeur van het Acropolis Museum om de zaak voort te zetten tegen het British Museum. Hij vergaart bewijs om te aan te tonen dat documenten vervalst zijn die de verkoop van marmeren sculpturen aan het Britse Parlement in 1816 mogelijk heeft gemaakt. Deze sculpturen vormden het dak van het Parthenon. Andreas wordt geassisteerd door zijn collega Eleni, waar hij ook een oogje op heeft. Ze vertrekken naar Londen om te beginnen met de wettelijke procedures om de sculpturen terug te krijgen.

Promakhos op IMDB

Score: 5,4 van de 10

Two Athenian attorneys pursue litigation against the British Museum for the return of the Parthenon Marbles. Andreas (Pantelis Kodogiannis) returns from New York to his homeland of Greece by invitation of the Director of the Acropolis Museum (Giancarlo Giannini). Andreas partners with his childhood friend and love interest Eleni (Kassandra Voyagis) and takes the case to London. Their efforts are fraught with difficulties including the social destabilization of the economic crisis that plagues Athens. In their pursuit of the return of the stolen artifacts, the spirit of Athina is reinvigorated. As the bronze statue of Athena Promakhos (Athina of the Frontline) used to stand guard in front of the Parthenon, both must find the courage to stand in defense of what they love.

Trailer

Acteurs in Promakhos

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Promakhos

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vortex
De vrouw van een politieagent is omgekomen door een mysterieus ongeluk. Nadat hij via virtual reality opnieuw contact met haar heeft gelegd, probeert hij dat te ontkennen.
Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
Scoop
Door de moord op een journalist belandt een misdaadverslaggeefster die gerechtigheid wil, in een web waarin politie, media en de onderwereld van Mumbai met elkaar verweven zijn.
A Beautiful Life
Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.
Siren: Survive the Island
24 vrouwelijke politieagenten, brandweerlieden, bodyguards, soldaten, sporters en stuntvrouwen werken samen om te overleven op een afgelegen eiland.