Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Defiant Ones

Tv-serie, 2017
The Defiant Ones
Regisseur Allen Hughes ('Menace II Society') duikt in het verleden van muzieklegendes Dr. Dre en Jimmy Iovine, en documenteert hun baanbrekende partnerschap.
De tv-serie The Defiant Ones is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Deze voor een Grammy genomineerde muziekfilm bevat interviews met Snoop Dogg, Ice Cube, Tom Petty, Bono en anderen. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Inspirerend, Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Defiant Ones op Moviemeter

Score: 3,84 van de 5

Het verhaal over het onwaarschijnlijke succespartnerschap tussen een rapper van de straat uit LA, Dr. Dre, en een zakenman uit Brooklyn, Jimmy Iovine, en hoe hun gezamenlijke bedrijf Interscope Records de muziek en-popcultuur van onze huidige tijd veranderde. Regisseur Hughes volgt en spreekt de twee hoofdpersonen en diverse mensen en grote sterren om hen heen en geeft zo een inkijk in hun decennialange werk.

The Defiant Ones op IMDB

Score: 8,6 van de 10

"The Defiant Ones" examines the partnership between Jimmy Iovine and Dr. Dre - one the son of a Brooklyn longshoreman, the other straight out of Compton - and their leading roles in a chain of transformative events in contemporary culture.

Acteurs in The Defiant Ones

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans;Turks;Duits
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Defiant Ones

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

My Little Pony: Vertel je verhaal
De Mane 5 zijn terug! Sunny gaat samen met haar ponyvrienden op nog meer avonturen terwijl ze samen leven, leren en plezier maken in Hoefdorp aan Zee.
Who Were We Running From?
Een moeder verbergt een mysterieus verleden en leeft samen met haar dochter als naamloze voortvluchtige. De twee leven in hotels en zien alle anderen als een bedreiging.
The Night Agent
Een waakzame FBI-agent heeft nachtdienst bij een noodnummer en krijgt een telefoontje waarmee hij in een gevaarlijke samenzwering rond een mol in het Witte Huis belandt.
Waco: American Apocalypse
Deze documentaireserie bevat nooit eerder vertoond materiaal van de notoire 51 dagen durende impasse tussen federale agenten en een zwaarbewapende, religieuze groep in 1993.
Close to Home: Murder in the Coalfield
Een gruwelijke moord brengt rechercheur Maik Briegand terug naar zijn geboorteplaats, waar hij ook moet afrekenen met zijn traumatische verleden.