Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Defiant Ones

Tv-serie, 2017
The Defiant Ones
Regisseur Allen Hughes ('Menace II Society') duikt in het verleden van muzieklegendes Dr. Dre en Jimmy Iovine, en documenteert hun baanbrekende partnerschap.
De tv-serie The Defiant Ones is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Deze voor een Grammy genomineerde muziekfilm bevat interviews met Snoop Dogg, Ice Cube, Tom Petty, Bono en anderen. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Inspirerend, Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Defiant Ones op Moviemeter

Score: 3,84 van de 5

Het verhaal over het onwaarschijnlijke succespartnerschap tussen een rapper van de straat uit LA, Dr. Dre, en een zakenman uit Brooklyn, Jimmy Iovine, en hoe hun gezamenlijke bedrijf Interscope Records de muziek en-popcultuur van onze huidige tijd veranderde. Regisseur Hughes volgt en spreekt de twee hoofdpersonen en diverse mensen en grote sterren om hen heen en geeft zo een inkijk in hun decennialange werk.

The Defiant Ones op IMDB

Score: 8,6 van de 10

"The Defiant Ones" examines the partnership between Jimmy Iovine and Dr. Dre - one the son of a Brooklyn longshoreman, the other straight out of Compton - and their leading roles in a chain of transformative events in contemporary culture.

Acteurs in The Defiant Ones

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans;Turks;Duits
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Defiant Ones

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rising Impact
Wanneer de natuurlijke gave van een derdeklasser voor golf per ongeluk wordt ontdekt door een profspeler, begint de jongen aan een avontuur om 's werelds beste golfer te worden.
Gangs of Galicia
Als een advocate na de moord op haar vader erachter komt dat hij een dubbelleven had, zint ze op wraak en infiltreert ze in een Galicisch drugskartel om bij de leider te komen.
AMERICA'S SWEETHEARTS: Dallas Cowboys Cheerleaders
Volg de Dallas Cowboys Cheerleaders van audities tot trainingskamp en tijdens het NFL-seizoen terwijl ze hun dromen najagen om een felbegeerde plek in het team te krijgen.
Joko Anwar's Nightmares and Daydreams
Verhalen over bovennatuurlijke scifi-verschijnselen ontvouwen zich in deze verzameling van zeven surrealistische, samenvallende verhalen van schrijver-regisseur Joko Anwar.
Doctor Climax
Thailand, begin jaren 1970. Een dermatoloog ontketent onverwacht een massale seksuele bewustwording als Doctor Climax, een krantencolumnist die geen taboe uit de weg gaat.