Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Defiant Ones

Tv-serie, 2017
The Defiant Ones
Regisseur Allen Hughes ('Menace II Society') duikt in het verleden van muzieklegendes Dr. Dre en Jimmy Iovine, en documenteert hun baanbrekende partnerschap.
De tv-serie The Defiant Ones is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Deze voor een Grammy genomineerde muziekfilm bevat interviews met Snoop Dogg, Ice Cube, Tom Petty, Bono en anderen. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Inspirerend, Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Defiant Ones op Moviemeter

Score: 3,84 van de 5

Het verhaal over het onwaarschijnlijke succespartnerschap tussen een rapper van de straat uit LA, Dr. Dre, en een zakenman uit Brooklyn, Jimmy Iovine, en hoe hun gezamenlijke bedrijf Interscope Records de muziek en-popcultuur van onze huidige tijd veranderde. Regisseur Hughes volgt en spreekt de twee hoofdpersonen en diverse mensen en grote sterren om hen heen en geeft zo een inkijk in hun decennialange werk.

The Defiant Ones op IMDB

Score: 8,6 van de 10

"The Defiant Ones" examines the partnership between Jimmy Iovine and Dr. Dre - one the son of a Brooklyn longshoreman, the other straight out of Compton - and their leading roles in a chain of transformative events in contemporary culture.

Acteurs in The Defiant Ones

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans;Turks;Duits
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Defiant Ones

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.