Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Midnight Gospel

Tv-serie, 2020
The Midnight Gospel
Een ruimtecaster doorkruist in zijn universumsimulator hallucinerende werelden en onderzoekt existentiële vragen over leven, dood en alles daartussenin.
De tv-serie The Midnight Gospel is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Een fantastische reis door gedachten en spiritualiteit van Pendleton Ward (Adventure Time) en comedian Duncan Trussell. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Geestverruimend, Offbeat, Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Midnight Gospel op IMDB

Score: 8,1 van de 10

Clancy, a spacecaster with a malfunctioning multiverse simulator who leaves the comfort of his home to interview beings living in dying worlds.

Acteurs in The Midnight Gospel

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Midnight Gospel

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

AMERICA'S SWEETHEARTS: Dallas Cowboys Cheerleaders
Volg de Dallas Cowboys Cheerleaders van audities tot trainingskamp en tijdens het NFL-seizoen terwijl ze hun dromen najagen om een felbegeerde plek in het team te krijgen.
Doctor Climax
Thailand, begin jaren 1970. Een dermatoloog ontketent onverwacht een massale seksuele bewustwording als Doctor Climax, een krantencolumnist die geen taboe uit de weg gaat.
Hitler and the Nazis: Evil on Trial
Deze aangrijpende docuserie onderzoekt de opkomst, heerschappij en berechting van Adolf Hitler en de nazi's, van de periode vóór WO II en de Holocaust tot het proces van Neurenberg.
How to Ruin Love
Zoleka vermoedt ontrouw en is van plan haar vriend op heterdaad te betrappen, maar verpest zo haar eigen huwelijksaanzoek. Nu moet ze hem zien terug te winnen.
Dancing for the Devil: The 7M TikTok Cult
Nadat TikTok-dansers zich bij een managementbedrijf en de daaraan gelieerde kerk aansluiten, komen er zorgelijke feiten over de oprichter en zijn ongure praktijken aan het licht.