Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Waterschool

Documentaire, 2018, 67 minuten
Waterschool
Zes jonge vrouwen die ieder bij een van de grootste rivieren op aarde wonen, laten zien hoe het programma voor milieu-educatie van Waterschool hun leven heeft veranderd.
De documentaire Waterschool is uitgebracht in 2018 en duurt 67 minuten. Dit is de eerste docu geproduceerd door UCLA's School of Theater, Film and Television, in samenwerking met Swarowski. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Visionair, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Waterschool op IMDB

Score: 6 van de 10

Six girls living along the Amazon, Nile, Mississippi, Danube, Ganges, and Yangtze rivers learn about water and sustainability and use their newfound education to protect their communities and homes.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Waterschool

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Black Barbie
Ontdek het onvertelde verhaal van de eerste zwarte Barbie en de cruciale rol die drie vooruitstrevende vrouwen bij Mattel speelden bij het maken van een pop die op hen leek.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Duizenden terracottakrijgers bewaakten de graftombe van de eerste Chinese keizer. Dit is hun verhaal, verteld aan de hand van archeologisch bewijs en re-enactments.
Rafa Márquez: El Capitán
De Mexicaanse verdediger vertelt over zijn overwinningen en verliezen in de voetbalwereld en daarbuiten, en vertelt over zijn dromen, dwalingen en vastberadenheid.
Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money
Nelma Kodama is weer op vrije voeten en vertelt wat haar aandeel is geweest als berucht valutahandelaar op de zwarte markt in een groot Braziliaans corruptieschandaal.
How to Rob a Bank
In deze documentaire over waargebeurde misdaad pleegt een charmante rebel in Seattle in de jaren 90 een ongekend aantal bankovervallen die zo uit een actiefilm lijken te komen.