Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

You & Me & Me

Film, 2023, 121 minuten
You & Me & Me
Tweelingzusjes You and Me zijn hebben een band als geen ander - totdat de charmante tiener Mark plotseling in hun leven komt.
De film You & Me & Me is uitgebracht in 2023 en duurt 121 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Feelgood, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in You & Me & Me

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Thai [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Thai

Meer zoals You & Me & Me

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Surprise Party
Een middelbare scholier moet afrekenen met dwaasheden en schandalen als er een belastende foto van haar opduikt terwijl ze in het bed ligt van Hendrik IV in een historisch kasteel.
Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.
An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.
Doctor Climax
Thailand, begin jaren 1970. Een dermatoloog ontketent onverwacht een massale seksuele bewustwording als Doctor Climax, een krantencolumnist die geen taboe uit de weg gaat.
A Part of You
In dit emotionele en bitterzoete coming-of-age-drama over mensen die een dierbare verliezen, worstelt een tiener om de brokstukken van haar gebroken wereld op te rapen.