Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bombay Talkies

Film, 2013, 122 minuten, 11.677 beoordelingen
Bombay Talkies
Een homo verwerkt zijn seksualiteit, een werkloze acteur heeft een openbaring, een jongen wordt danser, en een man wil de laatste wens van zijn vader vervullen.
De film Bombay Talkies is uitgebracht in 2013 en duurt 122 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bombay Talkies op Moviemeter

Honderd jaar Indiase film wordt gevierd en geëerd met deze verzameling van vier korte films. In het eerste segment 'Ajeeb Dastaan Hain Yeh' komt Avinash uit de kast en ontmoet hij Dev, van wie hij vermoedt dat deze ook homo is. Het tweede korte verhaal, 'Star' verhaalt over een eeuwig werkzoekende man die bezocht wordt door de geest van zijn vader die hem een levensles leert. In het derde verhaal, 'Sheila Ki Jawaani' zien we hoe een twaalfjarige jongen door een filmster wordt geïnspireerd om te worden wat hij zelf wil. Het vierde verhaal 'Murabba' tenslotte gaat over Vijay, die vanwege de laatste wens van zijn vader op pad gaat om Bollywood-ster Amitabh Bachchan te ontmoeten.

Bombay Talkies op IMDB

Score: 7 van de 10

One hundred years of Hindi cinema is celebrated in four short stories showcasing the power of film.

Acteurs in Bombay Talkies

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Bombay Talkies

Inkaar

Inkaar

(2013)

Special 26

Special 26

(2013)

Mary Kom

Mary Kom

(2014)

Queen

Queen

(2014)

Drishyam

Drishyam

(2015)

Loev

Loev

(2015)

Azhar

Azhar

(2016)

Mostly Sunny

Mostly Sunny

(2016)

Dear Zindagi

Dear Zindagi

(2016)

Maroon

Maroon

(2016)

Shaitan

Shaitan

(2011)

Rangoon

Rangoon

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bros
Nadat ze schokkend nieuws hebben ontvangen, reizen twee beste vrienden van Jeruzalem naar Krakau voor een voetbalwedstrijd, in de hoop hun problemen achter zich te laten.
The Grimm Variations
Deze zes sprookjes geïnspireerd door de verhalen van de gebroeders Grimm hebben een duistere plotwending die de schaduwkant van het menselijke verlangen blootlegt.
Stolen
Een jonge vrouw uit de Sámi-gemeenschap in Zweden spoort een moordenaar op om een persoonlijke rekening te vereffenen in dit drama dat geïnspireerd is op ware gebeurtenissen.
Amar Singh Chamkila
De scherpe lyrics van een nederige zanger uit Punjab veroorzaken een mix van roem en verbolgenheid. Hij worstelt met zijn grote succes en genadeloze kritiek, tot zijn plotse dood.
A Journey
Een vrouw weigert een behandeling voor kanker te ondergaan en gaat met haar man en beste vriend op een roadtrip door Tasmanië om items op haar bucketlist af te strepen.