Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bombay Talkies

Film, 2013, 122 minuten, 11.677 beoordelingen
Bombay Talkies
Een homo verwerkt zijn seksualiteit, een werkloze acteur heeft een openbaring, een jongen wordt danser, en een man wil de laatste wens van zijn vader vervullen.
De film Bombay Talkies is uitgebracht in 2013 en duurt 122 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bombay Talkies op Moviemeter

Honderd jaar Indiase film wordt gevierd en geëerd met deze verzameling van vier korte films. In het eerste segment 'Ajeeb Dastaan Hain Yeh' komt Avinash uit de kast en ontmoet hij Dev, van wie hij vermoedt dat deze ook homo is. Het tweede korte verhaal, 'Star' verhaalt over een eeuwig werkzoekende man die bezocht wordt door de geest van zijn vader die hem een levensles leert. In het derde verhaal, 'Sheila Ki Jawaani' zien we hoe een twaalfjarige jongen door een filmster wordt geïnspireerd om te worden wat hij zelf wil. Het vierde verhaal 'Murabba' tenslotte gaat over Vijay, die vanwege de laatste wens van zijn vader op pad gaat om Bollywood-ster Amitabh Bachchan te ontmoeten.

Bombay Talkies op IMDB

Score: 7 van de 10

One hundred years of Hindi cinema is celebrated in four short stories showcasing the power of film.

Acteurs in Bombay Talkies

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Bombay Talkies

Inkaar

Inkaar

(2013)

Special 26

Special 26

(2013)

Mary Kom

Mary Kom

(2014)

Queen

Queen

(2014)

Drishyam

Drishyam

(2015)

Talvar

Talvar

(2015)

Loev

Loev

(2015)

Azhar

Azhar

(2016)

Mostly Sunny

Mostly Sunny

(2016)

Dear Zindagi

Dear Zindagi

(2016)

Maroon

Maroon

(2016)

Shaitan

Shaitan

(2011)

Rangoon

Rangoon

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lockwood & Co.
In een door geesten geteisterde wereld zetten drie tieners als paranormale onderzoekers alles op het spel om een ​​duivelse samenzwering te ontrafelen.
Todo Dia a Mesma Noite
Na een brand in een nachtclub waarbij 242 mensen omkomen, kunnen de ouders van de slachtoffers alleen maar rouwen... en vechten voor gerechtigheid.
Contra las cuerdas
Ángela is vrijgelaten uit de gevangenis en wil het respect terugwinnen van haar dochter, die dol is op lucha libre-worstelen. Ze gaat de ring in als een mysterieus personage.
The Interest of Love
Twee mannen en twee vrouwen die bij dezelfde bank werken raken verstrikt in een gecompliceerde romance als ze ontdekken hoe ver ze bereid zijn te gaan voor de liefde.
Where the Crawdads Sing
Een vrouw die alleen opgroeide in het wilde moeras van North Carolina wordt verdacht van de moord op een rijke jongeman uit een nabijgelegen dorp.