Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fuimos canciones

Film, 2021, 111 minuten
Fuimos canciones
Net op het moment dat Maca's carrière een keerpunt bereikt, duikt de raadselachtige ex die haar hart brak, weer op in Madrid. Maca zoekt steun bij haar vriendinnen.
De film Fuimos canciones is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 111 minuten. Romcom gebaseerd op de romans van Elísabet Benavent. Met María Valverde en Álex González. Regie door Juana Macías. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Fuimos canciones is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Sentimenteel, Hartverwarmend, Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Fuimos canciones

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje) - Audiobeschrijving;Spaans (Spanje) [Origineel];Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Fuimos canciones

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Paul Blart: Mall Cop 2
Wanneer de klungelige beveiligingsagent Paul Blart in Las Vegas is, ontdekt hij dat criminelen de kunstcollectie van een hotel willen stelen en komt hij in actie.
Jumanji: Welcome to the Jungle
Vier middelbarescholieren komen terecht in de junglewereld van een videospelletje, waar ze op een missie gaan als volwassen avatars die elkaars komische tegenpool zijn.
Sing
Een optimistische koala probeert zijn theater te redden met een zangwedstrijd waaraan onder andere een verlegen olifant, een tienergorilla en een overwerkte zeug meedoen.
Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună
Drie ongetrouwde broers omarmen de traditie van hun dorp Rachitele, waarbij herders een vrouw zoeken om te kussen op Wool's Day.
Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.