Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fuimos canciones

Film, 2021, 111 minuten
Fuimos canciones
Net op het moment dat Maca's carrière een keerpunt bereikt, duikt de raadselachtige ex die haar hart brak, weer op in Madrid. Maca zoekt steun bij haar vriendinnen.
De film Fuimos canciones is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 111 minuten. Romcom gebaseerd op de romans van Elísabet Benavent. Met María Valverde en Álex González. Regie door Juana Macías. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Fuimos canciones is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Sentimenteel, Hartverwarmend, Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Fuimos canciones

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje) - Audiobeschrijving;Spaans (Spanje) [Origineel];Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Fuimos canciones

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Rat Catcher
Een professionele rattenvanger staat centraal in dit minder bekende, korte verhaal van Roald Dahl.
Nowhere
Een zwangere vrouw zit in haar eentje vast in een zeecontainer die ronddrijft op zee en probeert te overleven nadat ze een door een totalitair regime verwoest land is ontvlucht.
The Swan
Twee grote, domme pestkoppen zitten meedogenloos achter een kleine, briljante jongen aan in dit korte verhaal van Roald Dahl voor jongvolwassenen.
Love is in the Air
Een onafhankelijke piloot vecht om haar familiebedrijf te behouden, maar wordt verliefd op de man die is uitgestuurd om haar luchtvaartactiviteiten voorgoed te beëindigen.
The Wonderful Story of Henry Sugar
Deze bewerking van Wes Anderson van dit verhaal van Roald Dahl gaat over een rijke man die een buitengewone vaardigheid onder de knie probeert te krijgen om te kunnen valsspelen.