Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Afterlife of the Party

Film, 2021, 109 minuten
Afterlife of the Party
Cassie leeft om te feesten. Maar dan sterft ze door een bizar ongeluk. Nu moet ze hemel en aarde bewegen om de fouten uit haar leven recht te zetten.
De film Afterlife of the Party is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 109 minuten. Victoria Justice ('Victorious') maakt samen met Midori Francis ('Dash & Lily') een spirituele reis door leven en dood. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Afterlife of the Party is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Sentimenteel, Charmant, Excentriek, Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Afterlife of the Party

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Afterlife of the Party

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Fireproof
Het huwelijk van een toegewijde brandweerman dreigt te stranden, maar juist als alle hoop vervlogen lijkt, grijpt zijn christelijke vader in.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.