Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Afterlife of the Party

Film, 2021, 109 minuten
Afterlife of the Party
Cassie leeft om te feesten. Maar dan sterft ze door een bizar ongeluk. Nu moet ze hemel en aarde bewegen om de fouten uit haar leven recht te zetten.
De film Afterlife of the Party is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 109 minuten. Victoria Justice ('Victorious') maakt samen met Midori Francis ('Dash & Lily') een spirituele reis door leven en dood. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Afterlife of the Party is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Sentimenteel, Charmant, Excentriek, Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Afterlife of the Party

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Afterlife of the Party

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Through My Window 3: Looking at You
Raquel en Ares kunnen elkaar niet vergeten, zelfs niet als ze met anderen daten. Komen ze ondanks de druk van de familie in het laatste deel van de trilogie weer bij elkaar?
The Heartbreak Agency
Wanneer een sceptische journalist met tegenzin deelneemt aan liefdesverdriettherapie voor een artikel, opent hij uiteindelijk zijn hart voor zijn charmante therapeut.
Players
Een New Yorkse sportjournaliste heeft een draaiboek vol versiertrucs, maar valt onverwachts voor een fling. Kan ze alleen op de korte baan spelen of houdt ze het nu langer vol?
A Soweto Love Story
Een moeder die haar drie alleenstaande zonen graag ziet trouwen, belooft haar huis aan de eerste die in het huwelijksbootje stapt. Het leidt tot een race naar het altaar.
Kül
Van een betoverende fantasie tot een gevaarlijke affaire, het leven van een rijke getrouwde vrouw raakt tijdens het lezen van een ongepubliceerd boek volkomen van de rails.