Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Khakee: The Bihar Chapter

Tv-serie, 2022
Khakee: The Bihar Chapter
Een rechtvaardige politieagent jaagt op een meedogenloze crimineel in Bihar en moet zijn weg vinden bij een dodelijke achtervolging en een morele strijd rondom corruptie.
De tv-serie Khakee: The Bihar Chapter is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Misdaaddrama van National Award-winnaar Neeraj Pandey met Karan Tacker ('Special OPS') en Avinash Tiwary ('Bulbbul'). Geschikt voor 12 jaar en ouder. Khakee: The Bihar Chapter is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Khakee: The Bihar Chapter

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans;Hindi - Audiodescriptie;Hindi [Origineel];Tamil;Telugu
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Hindi;Indonesisch;Nederlands;Turks

Meer zoals Khakee: The Bihar Chapter

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

I Will Be Your Bloom
Een oud-lerares wordt toezichthouder in een studentenhuis waar een boyband zonder succes woont. Ze probeert de bandleden te helpen in hun droom om de muzikale top te bereiken.
Welcome to Waikiki 2
Voor de financiering van hun eigen filmproject beginnen een regisseur, acteur en scenarioschrijver een guesthouse in Seoul dat plezier en romantiek in hun leven brengt.
Raangi
Een dappere journalist komt in actie als een online crimineel haar nichtje als doelwit kiest, maar krijgt te maken met een rebel in een verafgelegen land in oorlog.
The Snow Girl
Als een klein meisje verdwijnt tijdens een parade in Málaga, is een jonge krantenjournalist vastberaden om Amaya's ouders te helpen haar te vinden.
Lockwood & Co.
In een door geesten geteisterde wereld zetten drie tieners als paranormale onderzoekers alles op het spel om een ​​duivelse samenzwering te ontrafelen.