Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Khakee: The Bihar Chapter

Tv-serie, 2022
Khakee: The Bihar Chapter
Een rechtvaardige politieagent jaagt op een meedogenloze crimineel in Bihar en moet zijn weg vinden bij een dodelijke achtervolging en een morele strijd rondom corruptie.
De tv-serie Khakee: The Bihar Chapter is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Misdaaddrama van National Award-winnaar Neeraj Pandey met Karan Tacker ('Special OPS') en Avinash Tiwary ('Bulbbul'). Geschikt voor 12 jaar en ouder. Khakee: The Bihar Chapter is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Khakee: The Bihar Chapter

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans;Hindi - Audiodescriptie;Hindi [Origineel];Tamil;Telugu
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Hindi;Indonesisch;Nederlands;Turks

Meer zoals Khakee: The Bihar Chapter

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Can I Tell You A Secret?
Het leven van drie vrouwen verandert voorgoed wanneer een stalker hun socialmedia-accounts hackt. En zij zijn slechts een fractie van zijn vele slachtoffers.
The Vince Staples Show
De rapper en acteur Vince Staples, die enigszins beroemd en rijk is, staat voor de uitdagingen en verrassingen van het dagelijks leven in zijn woonplaats The Beach.
Little Nicholas: Life of a Scoundrel
Als tiener bewoog Kleine Nicolás zich tussen politici, miljonairs en zelfs leden van de koninklijke familie. Deze docu bevat opnieuw cruciale getuigenissen over deze zaak.
House of Ninjas
Een disfunctioneel gezin dat ooit een geducht ninjabestaan leidde, moet jaren later opnieuw schimmige missies ondernemen om een reeks dreigingen af te wenden.
A Killer Paradox
Als een gewone jongeman per ongeluk iemand vermoordt, volgen er meer moorden en raakt hij verstrikt in een eindeloos kat-en-muisspel met een sluwe rechercheur.