Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sacred Games

Tv-serie, 2018
Sacred Games
Een link in hun verleden leidt een eerlijke agent naar een voortvluchtige bendeleider, die hem met een cryptische waarschuwing op een missie stuurt om Mumbai te redden.
De tv-serie Sacred Games is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Deze thrillerserie met Bollywood-sterren Saif Ali Khan en Nawazuddin Siddiqui is gebaseerd op Vikram Chandra's boek. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Sacred Games is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sacred Games op IMDB

Score: 8,9 van de 10

A link in their pasts leads an honest cop to a fugitive gang boss, whose cryptic warning spurs the officer on a quest to save Mumbai from cataclysm.

Trailer

Acteurs in Sacred Games

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Hindi - Audiodescriptie;Turks;Spaans;Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Hindi;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Sacred Games

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.