Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Little Boxes

Film, 2016, 89 minuten
Little Boxes
Een gemengd echtpaar uit New York verhuist met hun jonge zoon naar een stadje in de staat Washington en probeert zich aan te passen aan het nieuwe leven.
De film Little Boxes is uitgebracht in 2016 en duurt 89 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Little Boxes op Moviemeter

Score: 2,33 van de 5

Een gemengd echtpaar uit New York verhuist met hun jonge zoon Clark naar een klein stadje in de staat Washington en probeert zich aan te passen aan het plaatselijke leven. Hier wonen vooral blanken en Clark komt er achter dat om cool gevonden te worden, hij zich meer 'zwart' moet gaan gedragen. Hij probeert schoorvoetend aan de verwachtingen te voldoen. Zijn intellectuele ouders, zo gewend aan de grote stad, proberen ook uit alle macht zich aan te passen aan het leven in een kleine stad.

Little Boxes op IMDB

Score: 5,8 van de 10

An interracial family struggles to adjust when they move from New York City to a small, predominately white town in Washington State.

Acteurs in Little Boxes

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Little Boxes

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Einstein and the Bomb
Wat gebeurde er nadat Einstein was gevlucht uit nazi-Duitsland? Dit docudrama duikt aan de hand van archiefbeelden en Einsteins eigen woorden in het brein van een gekweld genie.
Comedy Chaos
Een onfortuinlijke man wordt bij zijn eigen bedrijf ontslagen en moet zijn broze huwelijk en zijn slecht lopende comedyclub zien te redden.
The Vince Staples Show
De rapper en acteur Vince Staples, die enigszins beroemd en rijk is, staat voor de uitdagingen en verrassingen van het dagelijks leven in zijn woonplaats The Beach.
Ready, Set, Love
In een wereld waar de mannelijke bevolking afneemt, besluit een vrouw deel te nemen aan een door de overheid gesponsorde datingwedstrijd.
House of Ninjas
Een disfunctioneel gezin dat ooit een geducht ninjabestaan leidde, moet jaren later opnieuw schimmige missies ondernemen om een reeks dreigingen af te wenden.