Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Little Boxes

Film, 2016, 89 minuten
Little Boxes
Een gemengd echtpaar uit New York verhuist met hun jonge zoon naar een stadje in de staat Washington en probeert zich aan te passen aan het nieuwe leven.
De film Little Boxes is uitgebracht in 2016 en duurt 89 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Little Boxes op Moviemeter

Score: 2,33 van de 5

Een gemengd echtpaar uit New York verhuist met hun jonge zoon Clark naar een klein stadje in de staat Washington en probeert zich aan te passen aan het plaatselijke leven. Hier wonen vooral blanken en Clark komt er achter dat om cool gevonden te worden, hij zich meer 'zwart' moet gaan gedragen. Hij probeert schoorvoetend aan de verwachtingen te voldoen. Zijn intellectuele ouders, zo gewend aan de grote stad, proberen ook uit alle macht zich aan te passen aan het leven in een kleine stad.

Little Boxes op IMDB

Score: 5,8 van de 10

An interracial family struggles to adjust when they move from New York City to a small, predominately white town in Washington State.

Acteurs in Little Boxes

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Little Boxes

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

You People
Als twee millennials uit Los Angeles verliefd worden, komen ze te midden van botsende families en culturen voor de ultieme relatietest te staan: elkaars ouders ontmoeten.
Lockwood & Co.
In een door geesten geteisterde wereld zetten drie tieners als paranormale onderzoekers alles op het spel om een ​​duivelse samenzwering te ontrafelen.
An Action Hero
Door een beschuldiging van moord verandert het leven van een filmster in een excentrieke actiethriller als hij het land ontvlucht met een wraakzuchtige politicus op de hielen.
The Endless Night
Na een brand in een nachtclub waarbij 242 mensen omkomen, kunnen de ouders van de slachtoffers alleen maar rouwen... en vechten voor gerechtigheid.
Against the Ropes
Ángela is vrijgelaten uit de gevangenis en wil het respect terugwinnen van haar dochter, die dol is op lucha libre-worstelen. Ze gaat de ring in als een mysterieus personage.