Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Little Boxes

Film, 2016, 89 minuten
Little Boxes
Een gemengd echtpaar uit New York verhuist met hun jonge zoon naar een stadje in de staat Washington en probeert zich aan te passen aan het nieuwe leven.
De film Little Boxes is uitgebracht in 2016 en duurt 89 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Little Boxes op Moviemeter

Score: 2,33 van de 5

Een gemengd echtpaar uit New York verhuist met hun jonge zoon Clark naar een klein stadje in de staat Washington en probeert zich aan te passen aan het plaatselijke leven. Hier wonen vooral blanken en Clark komt er achter dat om cool gevonden te worden, hij zich meer 'zwart' moet gaan gedragen. Hij probeert schoorvoetend aan de verwachtingen te voldoen. Zijn intellectuele ouders, zo gewend aan de grote stad, proberen ook uit alle macht zich aan te passen aan het leven in een kleine stad.

Little Boxes op IMDB

Score: 5,8 van de 10

An interracial family struggles to adjust when they move from New York City to a small, predominately white town in Washington State.

Acteurs in Little Boxes

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Little Boxes

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.