Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mosul

Film, 2020, 102 minuten
Mosul
Een jonge politieagent wordt gered door een afvallige Iraakse militie en besluit met ze mee te vechten tegen ISIS in een verwoest Mosul.
De film Mosul is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 102 minuten. Endgame'). Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Mosul

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Arabisch - Audiobeschrijving;Arabisch [Origineel];Duits;Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Arabisch;Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Mosul

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Einstein and the Bomb
Wat gebeurde er nadat Einstein was gevlucht uit nazi-Duitsland? Dit docudrama duikt aan de hand van archiefbeelden en Einsteins eigen woorden in het brein van een gekweld genie.
A Killer Paradox
Als een gewone jongeman per ongeluk iemand vermoordt, volgen er meer moorden en raakt hij verstrikt in een eindeloos kat-en-muisspel met een sluwe rechercheur.
Guntur Kaaram
Een vrouw is kandidaat bij de verkiezingen. Ze heeft jaren geleden haar zoon in de steek gelaten, is hertrouwd en ontkent nu zijn bestaan. Haar zoon eist antwoorden.
Alexander: The Making of a God
Interviews met experts en aangrijpende reconstructies onthullen het buitengewone leven van Alexander de Grote en zijn brandende verlangen om de wereld te veroveren.
Badland Hunters
Na een dodelijke aardbeving geldt in Seoul het recht van de sterkste en komt een onverschrokken jager in actie om een tiener te redden die door een krankzinnige dokter is ontvoerd.