Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mosul

Film, 2020, 102 minuten
Mosul
Een jonge politieagent wordt gered door een afvallige Iraakse militie en besluit met ze mee te vechten tegen ISIS in een verwoest Mosul.
De film Mosul is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 102 minuten. Endgame'). Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Mosul

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Arabisch - Audiobeschrijving;Arabisch [Origineel];Duits;Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Arabisch;Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Mosul

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Green Book
Twee mannen maken kennis met een nieuwe wereld wanneer een gedistingeerde pianist een botte chauffeur inhuurt voor zijn concertreeks in het zuiden van de VS.