Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Company of Heroes

Film, 2013, 100 minuten, 449.355 beoordelingen
Company of Heroes
Tijdens het laatste grote Duitse offensief van de Tweede Wereldoorlog trekt een groep geallieerde soldaten eropuit om, tegen alle verwachtingen in, het tij te keren.
De film Company of Heroes is uitgebracht in 2013 en duurt 100 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Company of Heroes op IMDB

Score: 5 van de 10

American soldiers lost behind enemy lines during the WWII make a horrific discovery: Hitler has a super bomb in development. Against all odds, they set out to find the scientist in charge of the program who is looking to defect.

Acteurs in Company of Heroes

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands;Turks

Meer zoals Company of Heroes

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Einstein and the Bomb
Wat gebeurde er nadat Einstein was gevlucht uit nazi-Duitsland? Dit docudrama duikt aan de hand van archiefbeelden en Einsteins eigen woorden in het brein van een gekweld genie.
A Killer Paradox
Als een gewone jongeman per ongeluk iemand vermoordt, volgen er meer moorden en raakt hij verstrikt in een eindeloos kat-en-muisspel met een sluwe rechercheur.
Guntur Kaaram
Een vrouw is kandidaat bij de verkiezingen. Ze heeft jaren geleden haar zoon in de steek gelaten, is hertrouwd en ontkent nu zijn bestaan. Haar zoon eist antwoorden.
Alexander: The Making of a God
Interviews met experts en aangrijpende reconstructies onthullen het buitengewone leven van Alexander de Grote en zijn brandende verlangen om de wereld te veroveren.
Badland Hunters
Na een dodelijke aardbeving geldt in Seoul het recht van de sterkste en komt een onverschrokken jager in actie om een tiener te redden die door een krankzinnige dokter is ontvoerd.