Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Company of Heroes

Film, 2013, 100 minuten, 449.355 beoordelingen
Company of Heroes
Tijdens het laatste grote Duitse offensief van de Tweede Wereldoorlog trekt een groep geallieerde soldaten eropuit om, tegen alle verwachtingen in, het tij te keren.
De film Company of Heroes is uitgebracht in 2013 en duurt 100 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Company of Heroes op IMDB

Score: 5 van de 10

American soldiers lost behind enemy lines during the WWII make a horrific discovery: Hitler has a super bomb in development. Against all odds, they set out to find the scientist in charge of the program who is looking to defect.

Acteurs in Company of Heroes

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands;Turks

Meer zoals Company of Heroes

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
JFK
JFK
Een officier van justitie uit New Orleans onderzoekt de moord op John F. Kennedy en ontdekt dat er meer achter zit dan de officiële versie wil doen geloven.