Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Parada Serc

Film, 2022, 108 minuten
Parada Serc
Een carrièregerichte vrouw reist naar Krakau om haar baan te redden. Daar ontmoet ze een charmante weduwnaar, zijn zoon en hun viervoetige beste vriend.
De film Parada Serc is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 108 minuten. Anna Próchniak ('The Innocents') en Michal Czernecki spelen de hoofdrol in deze romantische feelgood comedy. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Parada Serc is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Charmant, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Parada Serc

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Pools - Audiodescriptie;Pools [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Pools

Meer zoals Parada Serc

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
A Beautiful Life
Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.
Mother's Day
Wanneer de zoon die ze nooit gekend heeft ontvoerd wordt, haalt voormalig special agent Nina haar dodelijke vaardigheden boven om hem te vinden - ongeacht wie haar in de weg staat.
LEGO Friends The Next Chapter – New Beginnings
De nieuwe vrienden kunnen de chaos van de eerste schooldag overleven en leren elkaar kennen door te bakken voor het Welcome to School Festival.
Fanfic
Twee middelbare scholieren vormen een intense band en proberen hun ware zelf te ontdekken en uit te drukken.