Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Castle For Christmas

Film, 2021, 99 minuten
A Castle For Christmas
Een bestsellerauteur reist naar Schotland om te ontsnappen aan een schandaal. Ze wordt er verliefd op een kasteel en neemt het op tegen de nukkige eigenaar, een hertog.
De film A Castle For Christmas is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 99 minuten. Brooke Shields en Cary Elwes ('The Princess Bride') genieten van elkaar in Schotland in deze mierzoete romantische film. Geschikt voor alle leeftijden. A Castle For Christmas is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Charmant, Hartverwarmend, Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in A Castle For Christmas

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals A Castle For Christmas

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Partners in Crime (Philippines Movie)
A pair of partners-turned-rivals compete to interview the richest man in the Philippines, only to find themselves at the scene of a baffling crime.
Labyu With An Accent
A heartbroken businesswoman gets a dancer to pose as her rich boyfriend so her family will get off her back about reuniting with her cheating ex-fiancé.
Still Time
In deze dramedy over tijdreizen wil een workaholic die altijd haast heeft, dat het leven langzamer gaat als hij elke paar uur een jaar vooruitspringt.
Dangerous Beauty
Een burgervrouw in het 16e-eeuwse Venetië mag niet trouwen met haar minnaar, een edelman. Ze kan kiezen uit twee mogelijkheden: het klooster ingaan of courtisane worden.
Bert Kreischer: Razzle Dazzle
Bert vertelt zo schaamteloos — en zonder shirt — als altijd over scheten, gepest worden door zijn kinderen en het explosieve einde van het familie-uitje naar een ontsnappingskamer.