Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Castle For Christmas

Film, 2021, 99 minuten
A Castle For Christmas
Een bestsellerauteur reist naar Schotland om te ontsnappen aan een schandaal. Ze wordt er verliefd op een kasteel en neemt het op tegen de nukkige eigenaar, een hertog.
De film A Castle For Christmas is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 99 minuten. Brooke Shields en Cary Elwes ('The Princess Bride') genieten van elkaar in Schotland in deze mierzoete romantische film. Geschikt voor alle leeftijden. A Castle For Christmas is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Charmant, Hartverwarmend, Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in A Castle For Christmas

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals A Castle For Christmas

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Love, Divided
Valentina is een jonge pianiste die een nieuw leven begint. Haar buurman David is een uitvinder die niet van lawaai houdt. Een flinterdunne muur wakkert wederzijdse passie aan.
Top Five
Gedurende één dag wordt een New Yorkse cabaretier en acteur geïnterviewd over zijn carrière en het verleden dat hij dacht achter zich te hebben gelaten.
The Tearsmith
Na een moeilijke jeugd in een weeshuis worden Nica en Rigel samen geadopteerd. Vervolgens voelen ze zich door onverwachte, maar onweerstaanbare gevoelens tot elkaar aangetrokken.
One True Loves
Net als Emma opnieuw liefde vindt en ze haar pijn en verlies achter zich kan laten laten, keert haar dood gewaande man plotseling terug.
Zero to Hero
Als een aspirant-rockzanger zijn beroemde sertanejo lookalike moet vervangen, staat hij voor een ingrijpende keuze: zijn eigen identiteit verliezen of zijn hart volgen.