Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

School Tales The Series

Tv-serie, 2022
School Tales The Series
In deze serie met griezelverhalen, geregisseerd door bekende Thaise horrorregisseurs, dwalen onvoorstelbare gruwelen door de gangen van een middelbare school.
De tv-serie School Tales The Series is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Een horrorserie met een cast vol aanstormend talent, waaronder Kay Lertsittichai, Jennis Oprasert en Siwat Jumlongkul. Geschikt voor 16 jaar en ouder. School Tales The Series is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is IJzingwekkend, Onheilspellend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in School Tales The Series

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Thai - Audiodescriptie;Thai [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Thai

Meer zoals School Tales The Series

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
DAHMER
De veroordeelde moordenaar Jeffrey Dahmer bracht 17 tieners en jongemannen om het leven gedurende een periode van meer dan tien jaar. Hoe ontweek hij de politie zo lang?
Heartbreak High
Een brandende muurschildering onthult de geheime relaties van iedereen op Hartley High. De maker, Amerie, moet als outcast met de gevolgen leven.
Bee and PuppyCat
Op een betoverend magisch eiland beleven de impulsieve Bee en haar pluizige vriend vele avonturen terwijl ze voor een intergalactisch uitzendbureau werken.
You’re Nothing Special
Wanneer Amaia verhuist, wordt haar leven op school een stuk interessanter als het gerucht de ronde doet dat ze de magische talenten van haar grootmoeder heeft geërfd.