Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Babysitter

Film, 2017, 85 minuten
The Babysitter
Als Cole na bedtijd nog wakker is, ontdekt hij dat zijn knappe babysitter deel uitmaakt van een satanische sekte. Deze is tot alles bereid om hem de mond te snoeren.
De film The Babysitter is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 85 minuten. Samara Weaving (Ash vs Evil Dead) en Bella Thorne (You Get Me) spelen in deze horrorcomedy van regisseur McG. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.The Babysitter is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Babysitter op Moviemeter

Score: 2,99 van de 5

'The Babysitter' volgt een 12-jarige jongen, Cole genaamd, die tot over zijn oren verliefd is op zijn babysitter. Op een avond besluit hij om op te blijven zodat hij naar zijn babysitter kan gluren. Wat volgt is een nacht vol onverwachte wendingen.

The Babysitter op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Cole (Judah Lewis) loves his babysitter (Samara Weaving) Bee. She's hot, funny, and popular. One night, in a moment of defiance, Cole secretly stays up his bedtime to discover she's actually a cold-blooded killer who's in league with the Devil. He now must spend his night evading Bee's band of killers who will stop at nothing to prevent Cole from spilling their dark secret. It's up to Cole to survive the night (and blow up a few people along the way).

Acteurs in The Babysitter

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Babysitter

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Decameron
Terwijl de builenpest zich door Italië verspreidt, trekt een groep edelen en bedienden zich terug in een villa, waar hun weelderige verblijf al snel uitdraait op chaos.
Find Me Falling
Na een mislukt comebackalbum trekt een rockster zich terug in een huis op een klif op Cyprus. Maar daar wordt zijn nieuwe leven bemoeilijkt door bezoekers en een oude vlam.
Tribhuvan Mishra CA Topper
Een bankcrisis dwingt de accountant Tribhuvan Mishra om als sekswerker te beginnen. Betekent dit dubbele bestaan het einde van zijn problemen of creëert het juist nieuwe?
Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.