Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Land of Steady Habits

Film, 2018, 98 minuten
The Land of Steady Habits
Nadat Anders zijn vrouw en baan heeft verlaten, begint hij aan een onhandige, hartverscheurende zoektocht om weer geluk in zijn verscheurde leven te vinden.
De film The Land of Steady Habits is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 98 minuten. Ben Mendelsohn, Edie Falco, Thomas Mann en Connie Britton spelen in deze film van Nicole Holofcener (Enough Said). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Land of Steady Habits op IMDB

Score: 6,2 van de 10

After leaving his wife and his job to find happiness, Anders befriends a drug-addicted teen, sending him down a path of reckless and shameful behavior.

Trailer

Acteurs in The Land of Steady Habits

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Land of Steady Habits

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.