Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hearts Beat Loud

Film, 2018, 97 minuten
Hearts Beat Loud
De zaken in de muziekwinkel van Frank gaan slecht en zijn dochter Sam gaat studeren aan de universiteit. Nu hoopt hij dat muziek en liefde hem uit de put zullen helpen.
De film Hearts Beat Loud is uitgebracht in 2018 en duurt 97 minuten. Met Nick Offerman ('Parks and Recreation', 'Fargo') en Kiersey Clemons ('Dope', 'Transparent'). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Sentimenteel, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hearts Beat Loud op IMDB

Score: 6,9 van de 10

A father and daughter form an unlikely songwriting duo in the summer before she leaves for college.

Acteurs in Hearts Beat Loud

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Hearts Beat Loud

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.
An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.
The 8 Show
Acht mensen zitten opgesloten in een hoog, mysterieus gebouw en nemen deel aan een verleidelijke maar gevaarlijke show. Hoe langer ze het volhouden, hoe meer ze verdienen.
The Beguiled
Tijdens de Burgeroorlog vlucht een gewonde soldaat van de Unie naar een zuidelijk meisjesinternaat, waardoor de rust wordt verstoord en de seksuele spanning toeneemt.
Brigands: The Quest for Gold
In de 19e eeuw is het zuidelijke deel van Italië gevaarlijk terrein. Filomena ontsnapt aan haar luxueuze maar treurige leven om een riskante schattenjacht te leiden.