Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lemony Snicket: Ellendige avonturen

Lemony Snicket: Ellendige Avonturen
Film, 2004, 107 minuten, 3.269.718 beoordelingen
Lemony Snicket: Ellendige avonturen
Na de tragische dood van hun ouders worden drie weeskinderen opgevangen door de lafhartige graaf Olaf die op hun erfenis uit is.
De film Lemony Snicket: Ellendige avonturen is uitgebracht in 2004 en duurt 107 minuten. Jim Carrey voelt zich helemaal in z'n nopjes in deze duistere film met Meryl Streep en Cedric the Entertainer. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Duister.
6 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lemony Snicket: Ellendige avonturen op Moviemeter

Score: 3,2 van de 5

Violet, Klaus en Sunny Baudelaire zijn drie intelligente kinderen die te horen krijgen dat hun ouders zijn omgekomen in een brand, en dat ze hen een enorm fortuin hebben achtergelaten dat ze pas mogen hebben als het laatste kind oud genoeg is. Ze komen te wonen bij Oom Olaf, een gierig familielid die probeert het fortuin te stelen en voor zichzelf te houden.

Lemony Snicket: Ellendige avonturen op IMDB

Score: 7 van de 10

When a massive fire kills their parents, three children are delivered to the custody of cousin and stage actor Count Olaf, who is secretly plotting to steal their parents' vast fortune.

Trailer

Acteurs in Lemony Snicket: Ellendige avonturen

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Lemony Snicket: Ellendige avonturen

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Borderless Love
De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
Amazones
Vier vrouwen zijn hun leven beu. Ze besluiten een bank te overvallen en komen ermee weg. Al snel stappen ze over op grotere klussen, maar de politie zit hen op de hielen.
A Most Annoying Island
Een 11-jarige jongen probeert een eeuwenoude vloek te verbreken die elke bewoner en bezoeker van een klein eiland onuitstaanbaar maakt.
The Noel Diary
Een auteur moet zijn ouderlijke huis leegruimen en ontmoet een vrouw die haar biologische moeder zoekt. Een oud dagboek opent misschien de deur naar het verleden. En naar hun hart.