Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lemony Snicket: Ellendige avonturen

Lemony Snicket: Ellendige Avonturen
Film, 2004, 107 minuten, 3.269.718 beoordelingen
Lemony Snicket: Ellendige avonturen
Na de tragische dood van hun ouders worden drie weeskinderen opgevangen door de lafhartige graaf Olaf die op hun erfenis uit is.
De film Lemony Snicket: Ellendige avonturen is uitgebracht in 2004 en duurt 107 minuten. Jim Carrey voelt zich helemaal in z'n nopjes in deze duistere film met Meryl Streep en Cedric the Entertainer. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Duister.
6 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lemony Snicket: Ellendige avonturen op Moviemeter

Score: 3,2 van de 5

Violet, Klaus en Sunny Baudelaire zijn drie intelligente kinderen die te horen krijgen dat hun ouders zijn omgekomen in een brand, en dat ze hen een enorm fortuin hebben achtergelaten dat ze pas mogen hebben als het laatste kind oud genoeg is. Ze komen te wonen bij Oom Olaf, een gierig familielid die probeert het fortuin te stelen en voor zichzelf te houden.

Lemony Snicket: Ellendige avonturen op IMDB

Score: 7 van de 10

When a massive fire kills their parents, three children are delivered to the custody of cousin and stage actor Count Olaf, who is secretly plotting to steal their parents' vast fortune.

Trailer

Acteurs in Lemony Snicket: Ellendige avonturen

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Lemony Snicket: Ellendige avonturen

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Through My Window 3: Looking at You
Raquel en Ares kunnen elkaar niet vergeten, zelfs niet als ze met anderen daten. Komen ze ondanks de druk van de familie in het laatste deel van de trilogie weer bij elkaar?
WILL
Twee jonge politieagenten worden verscheurd door de keuze tussen collaboreren of het verzet helpen in het door nazi's bezette Antwerpen tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Society of the Snow
Als een vliegtuig in het afgelegen hart van het Andesgebergte neerstort, werken de overlevenden samen en worden ze elkaars laatste hoop om de weg naar huis te vinden.
Chicken Run: Dawn of the Nugget
Een groep onbevreesde kippen werkt samen om alle pluimvee te redden van een onheilspellende, nieuwe dreiging: een nabijgelegen boerderij waar iets verdachts gebeurt.
Leave the World Behind
Het familie-uitje naar een luxueus huurhuis neemt een onheilspellende wending wanneer een cyberaanval al hun apparaten uitschakelt en twee vreemden aan de deur verschijnen.