Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nieve Negra

Black Snow
Film, 2017, 91 minuten
Nieve Negra
Een man keert terug naar Patagonië en wil dat zijn broer, met wie hij nauwelijks contact heeft, hun afgelegen land verkoopt. Oude wonden worden weer opengereten.
De film Nieve Negra is uitgebracht in 2017 en duurt 91 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Nieve Negra op Moviemeter

Score: 2,73 van de 5

Salvador woont geïsoleerd in Patagonië nadat hij valselijk beschuldigd was van het vermoorden van zijn eigen broer toen ze tieners waren. Vele decennia later komen zijn broer Marcos en schoonzus Laura naar hem om hem te overtuigen het afgelegen familie-eigendom te verkopen. Deze ontmoeting zal niet alleen hun rivaliteit weer naar boven brengen, maar ook hun tegenstrijdige ideeën over het slachtoffer en de moordenaar en onschuld en schuld...

Nieve Negra op IMDB

Score: 6,2 van de 10

Accused of killing his brother during adolescence, Salvador lives isolated in the middle of Patagonia. After several decades without seeing, his brother Marcos and his sister-in-law Laura, come to convince him to sell the lands that they share by inheritance. The crossing, in the middle of a lonely and inaccessible place, revives the duel where the roles of victim and murderer are transformed over and over again.

Acteurs in Nieve Negra

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands;Spaans

Meer zoals Nieve Negra

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vortex
De vrouw van een politieagent is omgekomen door een mysterieus ongeluk. Nadat hij via virtual reality opnieuw contact met haar heeft gelegd, probeert hij dat te ontkennen.
Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
Scoop
Door de moord op een journalist belandt een misdaadverslaggeefster die gerechtigheid wil, in een web waarin politie, media en de onderwereld van Mumbai met elkaar verweven zijn.
A Beautiful Life
Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.
Turn of the Tide
Als een boot vol cocaïne voor de kust van zijn eiland zinkt, ziet Eduardo dat als een riskante, maar spannende kans om geld te verdienen en zijn stoutste dromen waar te maken.