Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nieve Negra

Black Snow
Film, 2017, 91 minuten
Nieve Negra
Een man keert terug naar Patagonië en wil dat zijn broer, met wie hij nauwelijks contact heeft, hun afgelegen land verkoopt. Oude wonden worden weer opengereten.
De film Nieve Negra is uitgebracht in 2017 en duurt 91 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Nieve Negra op Moviemeter

Score: 2,73 van de 5

Salvador woont geïsoleerd in Patagonië nadat hij valselijk beschuldigd was van het vermoorden van zijn eigen broer toen ze tieners waren. Vele decennia later komen zijn broer Marcos en schoonzus Laura naar hem om hem te overtuigen het afgelegen familie-eigendom te verkopen. Deze ontmoeting zal niet alleen hun rivaliteit weer naar boven brengen, maar ook hun tegenstrijdige ideeën over het slachtoffer en de moordenaar en onschuld en schuld...

Nieve Negra op IMDB

Score: 6,2 van de 10

Accused of killing his brother during adolescence, Salvador lives isolated in the middle of Patagonia. After several decades without seeing, his brother Marcos and his sister-in-law Laura, come to convince him to sell the lands that they share by inheritance. The crossing, in the middle of a lonely and inaccessible place, revives the duel where the roles of victim and murderer are transformed over and over again.

Acteurs in Nieve Negra

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands;Spaans

Meer zoals Nieve Negra

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bros
Nadat ze schokkend nieuws hebben ontvangen, reizen twee beste vrienden van Jeruzalem naar Krakau voor een voetbalwedstrijd, in de hoop hun problemen achter zich te laten.
The Grimm Variations
Deze zes sprookjes geïnspireerd door de verhalen van de gebroeders Grimm hebben een duistere plotwending die de schaduwkant van het menselijke verlangen blootlegt.
Stolen
Een jonge vrouw uit de Sámi-gemeenschap in Zweden spoort een moordenaar op om een persoonlijke rekening te vereffenen in dit drama dat geïnspireerd is op ware gebeurtenissen.
Amar Singh Chamkila
De scherpe lyrics van een nederige zanger uit Punjab veroorzaken een mix van roem en verbolgenheid. Hij worstelt met zijn grote succes en genadeloze kritiek, tot zijn plotse dood.
A Journey
Een vrouw weigert een behandeling voor kanker te ondergaan en gaat met haar man en beste vriend op een roadtrip door Tasmanië om items op haar bucketlist af te strepen.