Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ghostbusters: Afterlife

Film, 2021, 124 minuten
Ghostbusters: Afterlife
Een jong gezin verhuist naar een klein stadje en ontdekt een geheime bovennatuurlijke familiegeschiedenis. Er ontwaken duistere paranormale krachten die op wraak zinnen.
De film Ghostbusters: Afterlife is uitgebracht in 2021 en duurt 124 minuten. Paul Rudd, Finn Wolfhard en Carrie Coon spelen in dit vervolg op de 'Ghostbusters'-films. Van regisseur Jason Reitman. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Ghostbusters: Afterlife is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Feelgood, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ghostbusters: Afterlife op IMDB

When a single mom and her two kids arrive in a small town, they begin to discover their connection to the original Ghostbusters and the secret legacy their grandfather left behind.

Acteurs in Ghostbusters: Afterlife

Regisseur

Meer zoals Ghostbusters: Afterlife

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kleks Academy
Een schijnbaar normaal meisje zoekt haar vermiste vader en accepteert een uitnodiging om naar de magische universiteit van de excentrieke professor Kleks te gaan.
Ultraman: Rising
Een topsporter keert met tegenzin terug naar huis om zijn vaders taken als Ultraman over te nemen. Hij beschermt Tokio tegen gigantische monsters en wordt een legendarische held.
Za duży na bajki 2
Als de nieuwe vriend van zijn moeder bij hen intrekt, begint Waldek aan een riskante reis door het Tatragebergte om de vader te vinden die hij nooit heeft ontmoet.
Bionic
In een dystopische toekomst waarin sport is veranderd door robotprotheses, nemen twee zussen het tegen elkaar op in het verspringen. Hun rivaliteit heeft duistere gevolgen.
Atlas
Een briljante antiterreuranalist met een grote afkeer van AI ontdekt dat een mislukte missie om een rebelse robot te vangen, wellicht alleen nog kan slagen met behulp van AI.