Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ghostbusters: Afterlife

Film, 2021, 124 minuten
Ghostbusters: Afterlife
Een jong gezin verhuist naar een klein stadje en ontdekt een geheime bovennatuurlijke familiegeschiedenis. Er ontwaken duistere paranormale krachten die op wraak zinnen.
De film Ghostbusters: Afterlife is uitgebracht in 2021 en duurt 124 minuten. Paul Rudd, Finn Wolfhard en Carrie Coon spelen in dit vervolg op de 'Ghostbusters'-films. Van regisseur Jason Reitman. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Ghostbusters: Afterlife is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Feelgood, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ghostbusters: Afterlife op IMDB

When a single mom and her two kids arrive in a small town, they begin to discover their connection to the original Ghostbusters and the secret legacy their grandfather left behind.

Acteurs in Ghostbusters: Afterlife

Regisseur

Meer zoals Ghostbusters: Afterlife

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
Appleseed: Alpha
Een jonge soldaat en haar cyborgpartner proberen te overleven in het postapocalyptische New York en gaan op zoek naar de legendarische stad Olympus.
Silent Night
Gewond en zonder stem, begint een vader wiens zoon op kerstavond is gedood door een verdwaalde kogel een dodelijke wraakactie tegen de betrokkenen.
Benjamin the Elephant
Een goedmoedige olifant en zijn beste mensenvriendje moeten samenwerken om de dierentuin van Nieuwstad te beschermen tegen een sluwe vrouw die de dierentuin wil sluiten.
The Animated World of Paul Grimault
Betoverde poppen. Een muzikale hond. Een magische fluit. Maak een reis in een fantastisch luchtschip door acht korte verhalen over kwaad, liefde en menselijkheid.