Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ghostbusters: Afterlife

Film, 2021, 123 minuten
Ghostbusters: Afterlife
Een jong gezin verhuist naar een klein stadje en ontdekt een geheime bovennatuurlijke familiegeschiedenis. Er ontwaken duistere paranormale krachten die op wraak zinnen.
De film Ghostbusters: Afterlife is uitgebracht in 2021 en duurt 123 minuten. Paul Rudd, Finn Wolfhard en Carrie Coon spelen in dit vervolg op de 'Ghostbusters'-films. Van regisseur Jason Reitman. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Ghostbusters: Afterlife is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Feelgood, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ghostbusters: Afterlife op IMDB

When a single mom and her two kids arrive in a small town, they begin to discover their connection to the original Ghostbusters and the secret legacy their grandfather left behind.

Acteurs in Ghostbusters: Afterlife

Regisseur

Meer zoals Ghostbusters: Afterlife

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
Blood & Gold
In de bittere nadagen van WO II raken een Duitse deserteur en een jonge vrouw verwikkeld in een bloedige strijd met een groep nazi's die op zoek is naar verborgen goud.
Mother's Day
Wanneer de zoon die ze nooit gekend heeft ontvoerd wordt, haalt voormalig special agent Nina haar dodelijke vaardigheden boven om hem te vinden - ongeacht wie haar in de weg staat.
LEGO Friends The Next Chapter – New Beginnings
De nieuwe vrienden kunnen de chaos van de eerste schooldag overleven en leren elkaar kennen door te bakken voor het Welcome to School Festival.
Fantastic Mr. Fox
Mr. Fox berooft nabijgelegen boerderijen, haalt zich de woede van de boeren op de hals en moet de mannen, die hem koste wat het kost willen vangen, te slim af zijn.