Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Old People

Film, 2022, 101 minuten
Old People
Een vrouw keert met haar twee kinderen huiswaarts voor het huwelijk van haar zus en moet plotseling hun leven beschermen tegen oudere mensen die aan het moorden zijn geslagen.
De film Old People is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 101 minuten. De winnaar van de Hessian Television Award Melika Foroutan ('Begierde') speelt de hoofdrol in deze horrorfilm van Andy Fetscher. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Old People is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Old People

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Duits [Origineel];Engels;Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans;Indo
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Old People

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Benjamin the Elephant
Een goedmoedige olifant en zijn beste mensenvriendje moeten samenwerken om de dierentuin van Nieuwstad te beschermen tegen een sluwe vrouw die de dierentuin wil sluiten.
Kaulitz & Kaulitz
Tweelingbroers en supersterren Tom en Bill Kaulitz geven een kijkje in hun privéleven in LA en Duitsland in deze grappige en intieme realityserie.
Bloody Mallory
Een huurling en haar team willen Frankrijk bevrijden van kwaadaardige krachten. Ze gaan op pad om een geheimzinnige slechterik en haar machtige sekte gedrochten te stoppen.
Under Paris
Als een enorme haai in de Seine opduikt, moet een rouwende wetenschapper haar tragische verleden onder ogen zien en Parijs voor een internationaal bloedbad behoeden.