Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Us

Film, 2019, 116 minuten
Us
Een gezellige familievakantie verandert in een nachtmerrie wanneer griezelige dubbelgangers van een gezin verschijnen bij hun strandhuis.
De film Us is uitgebracht in 2019 en duurt 116 minuten. Jordan Peele ontving een Saturn Award voor Beste regisseur in 2019 voor deze huiveringwekkende psychologische thriller. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Onheilspellend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Us op IMDB

Score: 6,8 van de 10

In order to get away from their busy lives, the Wilson family takes a vacation to Santa Cruz, California with the plan of spending time with their friends, the Tyler family. On a day at the beach, their young son Jason almost wanders off, causing his mother Adelaide to become protective of her family. That night, four mysterious people break into Adelaide's childhood home where they're staying. The family is shocked to find out that the intruders look like them, only with grotesque appearances.

Acteurs in Us

Regisseur

Meer zoals Us

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bloody Mallory
Een huurling en haar team willen Frankrijk bevrijden van kwaadaardige krachten. Ze gaan op pad om een geheimzinnige slechterik en haar machtige sekte gedrochten te stoppen.
Under Paris
Als een enorme haai in de Seine opduikt, moet een rouwende wetenschapper haar tragische verleden onder ogen zien en Parijs voor een internationaal bloedbad behoeden.
Monster
Twee jongeren worden ontvoerd en meegenomen naar een verlaten huis. Het meisje ontsnapt, maar keert terug om haar vriend te helpen ontsnappen.
Shaitaan
Een familie-uitje neemt een akelige wending als het lichaam van de tienerdochter wordt overgenomen door een indringer. Ze moet gehoorzamen aan zijn steeds duisterder bevelen.
Dampyr
Balkan, jaren 90. Tijdens de oorlog gebruikt een mens met vampierenbloed zijn krachten om het op te nemen tegen een macht die zowel stervelingen als onsterfelijken bedreigt.